За нас

Бригадата има близо 30 годишен опит в областите ремонт на покриви, ремонт на имоти, строителство и сродни дейности. До 2019та година работихме и бяхме познати с тази фирма АЛИАНС-2 ЕООД. След това Янко Янков работеше в чужбина, а сега отново се върна в България. За това време сме добили опит, който сме предали на няколко кадърни колеги. Разбрали сме, че доволните клиенти са ценнна инвестиция в бъдещето и работим качествено на адекватни, нормални цени. Бригадата безспорно има много високо ниво на професионализъм, компетентност и умения. Това го казвам аз, който пиша това, а не те сами за себе си. Скромността на професионалиста е налична в този случай.

Имаме опит освен в България, така и в чужбина. Работили сме освен покривите на старите селски, български къщи, покриви на блокове в големи и млаки градове, така и на имоти от 21 век. в чужбина

Можем да приложим отново в България онова, което усвоихме в западна Европа

Натрупахме опит дори и в други държави.

Ние ремонтираме покриви на къщи, покриви на блокове, както и ремонтираме бизнес имоти.

Ръководителя на бригадата има 30 години история като майстор, множество доволни клиенти, най-различни видове ремонт е вършил. Обучил е другите майстори да работят качествено, безопасно и в договорените срокове.

Нашето кредо

За нас е чест и изпитваме задоволство, когато изградим нещо качествено за клиент, когато си свършим добре работата.

Нашата цел

Радваме се, когато работим, когато ремонтираме покриви, когато изградим нов покрив, когато сме свършили всичко добре, когато десетки години няма нужда да има от нов ремонт и сме си получили заплащането за труда си.

Майстори от бригадата ни

Ръководител на бригадата Янков старши

Ръководител на бригадата Янков старши

Други майстори в бригадата ни

Други майстори в бригадата ни

Янков Младши

Янков Младши

опитен майстор

Готови ли сте да сте наш клиент?